Voor het inrichten van uw magazijn zijn er verschillende soorten stellingen.
Hieronder komen een aantal stellingen kort aan bod.

Palletstelling:
Een palletstelling is met name bedoeld om pallets in te plaatsen, deze stellingen zijn aan te passen in elke vorm van opslag. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en aan te passen.
Daarnaast zijn de stellingen gebruikersvriendelijk en veilig.

Legbordstellingen:
Bij legbordstellingen worden de stukgoederen op doorgaande legborden opgeslagen. Het belangrijkse voordeel van dit type stelling is de flexibiliteit. Een legbordstelling is overal inzetbaar: van archiefruimtes tot onderdelenmagazijnen en orderverzamelomgevingen en beschikt over meerdere (zowel kleine als grote) lagen.

Draagarmstellingen:
Hierbij kan onderscheid worden gemaakt tussen lichte en zware draagarmstellingen. Ze zijn bedoeld voor het opslaan van lange zware goederen. Deze stellingen zijn in verschillende maten en draagkracht te bestellen.

Grootvakstelling:
Dit word ook wel de breedvakstelling genoemd. Deze stelling dient voor producten die eigenlijk te groot zijn voor de legbordstelling. Ze zijn met name ideaal voor producten met een wat hogere volume.

Bandenstelling:
De bandenstelling is de ideale oplossing voor het opslaan van (auto) banden. Het is geschikt voor het opslaan van zomer- en winterbanden. winterbanden door particulieren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *