Als jouw bedrijf snel groeit, kom je op een bepaald moment ruimte tekort. Het wordt steeds drukker in het magazijn en medewerkers lopen kriskras door elkaar heen. Dit kan leiden tot fouten en hierdoor zorgen voor extra kosten in het logistieke proces. Je kunt er dan voor kiezen om te gaan verhuizen naar een ander bedrijfspand, maar ook heb je de mogelijkheid om een verdiepingsvloer aan te brengen in je huidige bedrijfspand. Een verdiepingsvloer heeft als voordeel dat je jouw magazijnruimte kunt uitbreiden tegen geringe kosten. En je hoeft niet te verhuizen. De ideale oplossing dus. Wij hebben drie redenen voor je op een rijtje gezet, waarom het aantrekkelijk is om je bedrijfspand te voorzien van een verdiepingsvloer.

Meer ruimte voor minder kosten

Met een verdiepingsvloer heb je meer vierkante meters tot je beschikking tegen lagere kosten. De kosten voor een verdiepingsvloer zijn per vierkante meter namelijk veel lager dan dat je zou kiezen voor een nieuw bedrijfspand met één verdieping. In het bestaande pand is verder alles al ingericht. Denk hierbij aan kantoren, de kantine en de vergaderruimtes. Alles blijft gewoon bestaan, er wordt alleen magazijnruimte toegevoegd. Hiermee wordt de verwerkingscapaciteit verdubbelt, waardoor je veel meer omzet kunt draaien in hetzelfde bedrijfspand. En dat ook nog eens tegen lagere kosten!

Snelle plaatsing met weinig overlast

Doordat het bedrijfsgebouw al staat hoeft er alleen iets toegevoegd te worden. Door dit in een periode te doen waarin het bedrijf niet of nauwelijks productie draait, heb je hier als bedrijf weinig tot geen last van. Bijvoorbeeld in een periode rond de kerst, waarin veel bedrijven dicht zijn, kan een dergelijke verdiepingsvloer prima worden aangebracht. In het nieuwe jaar start je dan weer op, maar dan wel in het bezit van dubbele magazijnruimte.

Huisstijl doortrekken op de verdiepingsvloer

Je wilt natuurlijk wel dat de huisstijl herkenbaar terugkomt op de verdiepingsvloer. Dat is mogelijk. Op deze verdiepingsvloer kun je bijvoorbeeld werken met dezelfde trappen, verlichting en hekken als in de rest van het gebouw. Dit is voor de medewerkers fijn, als ze dan een keer op een andere verdieping moeten werken, hoeven ze niet te wennen aan de omgeving.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *