Een goede reputatie is een belangrijke prioriteit van elk bedrijf. Daarom is het logisch dat een u de reputatie van uw bedrijf goed bewaakt. Geregelde preventie- en onderhoudsinspectie zijn een logische manier om ervoor te zorgen dat ongedierteproblemen geen zakelijke problemen op gaan leveren.

Werkplekken die gedeeld worden met bijvoorbeeld muizen, kakkerlakken, zilvervisjes, ratten, wespen, vliegen, vlooien, mieren of motmuggen vinden werknemers niet aangenaam. Naast dat zulke beestjes ook ziektes kunnen veroorzaken, kunnen ze bovendien materiaal en installaties beschadigen, waardoor problemen met veiligheid op kunnen treden. Voor ongediertebestrijding op de werkvloer moet u een expert als Anticimex inschakelen, u mag niet zelf aan de slag gaan met bijvoorbeeld muizen of mieren bestrijden.

Het meest voorkomend zijn muizen. Muizen kunnen zich gemakkelijk naar binnen werken door heel kleine openingen welke in alle gebouwen voorkomen. Ze zoeken etensresten, schuil- en/of nestmogelijkheden.

Voor werknemers is het idee van beestjes vaak al erg verontrustend en stressvol, ook zijn medewerkers vaak bang dat ze beestjes mee naar huis nemen.

Feit is dat ongedierte slecht is voor de gezondheid aangezien ze ziektekiemen met zich mee kunnen dragen. Denk bij muizen b.v. aan de ontlasting en urine die overal verspreid wordt. Door toename van allergenen zijn insecten ongezond. Dit kan weer leiden tot allergische reacties en het verergeren van eczeem en COPD/astma. Des te meer reden om uw werkplek ongediertevrij te houden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *