Wanneer je je als productiebedrijf wilt onderscheiden is het belangrijk dat je productieprocessen optimaal verlopen. Aangezien we in Nederland veel last hebben van lage lonen landen in onze concurrentie is het belangrijk dat we met uitmuntende apparaten werken. Bewerkingsmachines van Calvet zijn dan ook bewezen een van de beste om toe te voegen aan je productieprocessen.

Kwaliteit door ervaring

Bewerkingsmachines hebben bepaalde eigenschappen nodig. Het is belangrijk dat ze gebruiksvriendelijk zijn en veiligheid staat natuurlijk in een hoog vaandel. Dit moet ook wel gezien de strenge kwaliteitseisen welke worden gesteld.  Daarnaast is het van belang dat de gebruiker zoveel mogelijk ontlast wordt. Werkzaamheden waar in ontwikkelingslanden meerdere mensen bevat moeten hier volledig geautomatiseerd zijn om een plek te kunnen behouden in het industrieland wat Nederland nu is.

Gebruikte machines als goede optie

Natuurlijk is het zeer kostbaar om machines te vervangen in je productieproces. Ondanks de garantie dat ze lang meegaan zijn de afschrijvingen toch fors. Dit komt omdat er vaak intensief gebruik wordt gemaakt en de machines lange dagen draaien. Soms zelf 24/7! De afschrijving moet dus ook verrekend worden met het aantal gewerkte uren en niet met datum x tot datum y.

Wil je ook meer weten over het gebruik van bepaalde machines? Laat je dan eerst adviseren door een expert. Deze kan je precies aanraden welke machine past binnen je onderneming.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *